Julia Tan deelt kijkje achter de schermen

Julia Tan, de jongste dochter van presentator Humberto Tan, heeft zondag een video op haar Youtube-kanaal gezet waarin ze een kijkje achter de schermen geeft van Dance Dance Dance. Julia doet samen met haar vader mee met het dansprogramma van RTL4, dat zaterdagavond voor het eerst werd uitgezonden.

Op de beelden zijn vader en dochter Tan te zien als zij in de auto naar de studio rijden. Julia zegt super zenuwachtig te zijn en beiden bekennen dat ze erg vroeg wakker waren. Julia filmt ook in haar kleedkamer en terwijl ze door de visagiste wordt opgemaakt.

"We hebben er zin in", roept Julia voor ze het podium op moeten om hun danskunsten te vertonen. De video laat de twee ook na afloop van hun optredens zien. Laat is het niet geworden, want de 15-jarige Julia zegt dat ze super moe was na de tv-show, die zaterdagavond 1,4 miljoen tv-kijkers trok.

In het nieuwe programma Dance Dance Dance, dat wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat, gaan bekende Nederlanders tot het uiterste op de dansvloer. Vijf sterrenkoppels, bestaande uit Humberto Tan, Sylvana Simons, Pip Pellens, Euvgenia Parakhina, Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi werken zich met hun danspartner in het zweet om uiteindelijk bekende videoclips van internationale artiesten perfect te kunnen na dansen.