Julia Roberts was boos op halfzus Nancy

Julia Roberts was boos en jaloers op haar halfzus Nancy Motes, volgens een goede vriend van Nancy. Jerem Hutcheson vertelt New York Daily News dat de actrice Nancy daarom van haar familie isoleerde.

Julia zou niet zo blij zijn geweest met een interview waarin Nancy in augustus vertelde dat Julia haar gewicht bekritiseerde. Ook was de Oscarwinnares jaloers op Nancy's goede relatie met hun moeder. Daarom zou Roberts nadat het interview was verschenen hun moeders telefoonnummer en de sloten op haar huis hebben veranderd. "Nancy kon haar moeder niet bereiken toen ze haar het meest nodig had", aldus Jerem.

Nancy werd zondag dood aangetroffen. Er zou drugs zijn gevonden bij haar thuis en ze zou een briefje hebben achtergelaten dat op zelfmoord wijst. De blondine had geen drugsprobleem, zegt de vriend. "Altijd als ik haar zag, was ze blij en enthousiast over haar aanstaande bruiloft."

De 37-jarige Motes zou in mei trouwen met John Dilbeck. Hij heeft in een verklaring aan Us Weekly om privacy verzocht. Ook verwees hij naar een boze tweet die Nancy in oktober over haar familie schreef. "Het is een schande als je meer steun van vreemdelingen krijgt dan van je eigen familie", twitterde ze toen. "Dat waren de woorden van iemand die van haar familie hield en smachtte naar een intiemere band met hen", aldus Dilbeck.