×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Julia Louis-Dreyfus weer aan de slag bij Veep

22.01.2018 -

Julia Louis-Dreyfus gaat na haar borstkankerbehandeling weer langzaam aan de slag voor Veep. De actrice heeft enkele sessies bezocht waarbij de castleden scripts voor het laatste seizoen van de serie doornamen.


Een week na haar zesde Emmy-overwinning voor haar rol in Veep, maakte Julia in september bekend dat er borstkanker bij haar was geconstateerd. De opnames voor het zevende en laatste seizoen van de serie werd om die reden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Mede-castlid Matt Walsh meldt zondag aan Entertainment Weekly dat de opnames aankomende zomer worden hervat. De acteurs zijn in de laatste maand al een paar keer bij elkaar gekomen, en ook Julia was enkele keren van de partij. 'We hebben haar weer gezien, het gaat goed met haar. Ze heeft haar laatste chemo erop zitten en is herstellende', aldus Matt, die laat weten dat de vooruitzichten voor de actrice erg goed zijn.

Het laatste seizoen van Veep wordt in 2019 uitgezonden.