×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps! ‘Juf Ank’ heeft luizen

23.03.2018 -

Actrice Ilse Warringa, beter bekend als Juf Ank van de hitserie De Luizenmoeder, heeft luizen. Dat vertelde de actrice bij RTV Oost.


'Ik heb luizen', zegt Ilse. 'Ik zat gisteravond enorm te krabben, en toen dacht ik: het zál toch niet! Mijn dochter zat ook al te krabben, dus pakte ik de luizenkam erbij. En ja hoor: luizen! Ik heb het dus momenteel en ik moet weer in de Prioderm', besluit ze.

Begin deze week werd bekend dat de actrice binnenkort te zien zal zijn bij RTL 5 in de vrouwelijke versie van het programma Foute Vrienden. De andere ’vriendinnen’ worden later bekendgemaakt.

De Luizenmoeder is een programma op NPO dat enorme successen geboekt heeft. Miljoenen mensen hebben de avonturen op basisschool De Klimop wekelijks bekeken.