×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Judith Osborn en Bert van der Veer uit elkaar

15.09.2017 -

Bert van der Veer en Judith Osborn lieten geregeld weten hoeveel ze van elkaar hielden. Blijkbaar echter toch niet genoeg, want vandaag maken de twee bekend dat ze een eind aan hun relatie hebben gemaakt.


‘We leefden op twee verschillende planeten,’ vertelt de 51-jarige Judith over haar leven met de 15 jaar oudere Bert. Het liever thuis dan op een feestje zijn van Bert, zou één van de redenen van hun breuk zijn, zo meldt een landelijke ochtendkrant. Judith vindt dat namelijk wel heel leuk. Volgens haar is er ook absoluut geen ander in het spel. In een afscheidsbrief zou Bert haar hebben geschreven. ’We zijn uiteindelijk toch te verschillend. Ik hou nog steeds van je. Je bent een sterke vrouw en ik zal altijd in je blijven geloven!'” Bert schreef haar een brief omdat hij beter schrijft dan praat, zo legt Judith uit.