×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jude Law voor de vijfde keer vader

17.10.2014 -

Jude Law verwacht een baby met zijn ex-vriendin Catherine Harding. "Hoewel ze geen relatie meer hebben, zijn ze beiden volledig toegewijd aan het opvoeden van hun kind", zo heeft een woordvoerder van de acteur laten weten.


Het kindje wordt in de lente geboren. Verder wil Jude er geen informatie over geven. "Ze beschouwen dit als een privézaak en naast deze bevestiging zal er geen verklaring worden gegeven", aldus de woordvoerder, die de media verder opriep de privacy van de twee en hun familieleden te respecteren.

Het wordt het vijfde kind voor de 41-jarige Brit. Hij heeft zoons Rafferty (17) en Rudy (11) en dochter Iris (13) met zijn ex-vrouw Sadie Frost. Ook heeft hij een 4-jarig dochtertje, Sophia, met zijn ex-vriendin Samantha Burke.