×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jörgen Raymann stopt toch niet met radio, maar met roken

12.01.2017 -

Cabaretier Jörgen Raymann heeft donderdag iedereen op het verkeerde been gezet. De programmamaker gaat niet stoppen met zijn radioshow op BNR zoals hij suggereerde, maar stopt met roken.


'Ik ga stoppen met roken', begon Raymann zijn show. 'En iedereen die dacht dat het echt was, bedankt voor jullie berichten. En voor iedereen die blij was: lekker puh. Ik ga gewoon lekker door.'

Raymann plaatste donderdag aan het begin van de middag een filmpje op Twitter waarin hij aankondigde te 'stoppen'. 'Ik zit nu twee maanden bij BNR, ik doe al twee maanden Ask Me Anything dus het is tijd om te stoppen.' De reden wilde hij nog niet kwijt.

BNR speelde het spelletje mee. Zo twitterde het radiostation 'BREAK: @JorgenRaymann stopt ermee bij @BNR ! Hij legt zelf vanaf 14 uur uit waarom.'