×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jörgen Raymann stopt na twee maanden al met radioshow

12.01.2017 -

Jörgen Raymann lijkt alweer klaar te zijn met de presentatie van het BNR-programma Ask Me Anything. De programmamaker en cabaretier, die in november de vertrokken Ruud de Wild verving, wil stoppen.


'Ik zit nu twee maanden bij BNR, ik doe al twee maanden Ask Me Anything dus het is tijd om te stoppen', zegt Raymann in een filmpje die hij op Twitter deelde. Een reden geeft hij nog niet. Daar komt hij in zijn show donderdagmiddag op terug.

Jörgen vulde sinds 1 november het gat dat ontstond na het vertrek van De Wild. Die stapte op na een dienstverband van slechts acht weken omdat hij niet op zijn plek zat. Inmiddels maakt De Wild radio bij NPO Radio 2.