×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jörgen Raymann hervat theateroptredens

Jörgen Raymann hervat theateroptredens
24.11.2018 -

Jörgen Raymann hervat zaterdag zijn optredens in het theater. Vrijdag moest hij een voorstelling in Arnhem annuleren wegens rugpijn, maar de fysiotherapie heeft hem goed gedaan, meldt hij op Instagram.


'Gisteren gevloerd door een oude rugblessure en fysio gehad. Vandaag een stuk beter opgestaan', schrijft Raymann. Voordat hij naar Theater Castellum in Alphen aan den Rijn afreist gaat hij nogmaals naar de fysiotherapeut en trekt hij nog wat baantjes in het zwembad. 'Bedankt voor alle beterschapswensen en excuses aan het publiek in Arnhem dat ik gister er niet bij kon zijn!'

In de cabaretvoorstelling Schudden aan die boom, die hij in Alphen doet, behandelt Jörgen Raymann de vooroordelen over zijn voorouders. Dat is een andere voorstelling dan de show die hij vrijdagavond moest annuleren. De geannuleerde voorstelling maakte deel uit van zijn tweede theatertournee Save the Earth! over de nalatenschap van astronaut Wubbo Ockels.