×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jörgen Raymann blijft positief

4.11.2016 -

Jörgen Raymann kreeg het even benauwd toen er kort geleden een tumor op een van zijn testikels werd ontdekt en hij een deel van zijn spaargeld kwijtraakte door slechte investeringen. De cabaretier en presentator liet zich echter niet zomaar uit het veld slaan, vertelt hij.


"Dat heb ik van mijn vader", aldus Jörgen in het AD. "Hij zei altijd: jongen, er zijn zoveel mensen die het véél slechter hebben. Wees er voor hen. Natuurlijk zat ik even in de put. Je schrikt je dood. Maar voor zelfmedelijden koop je niks."

Gelukkig voor Jörgen bleek de tumor goedaardig. "En mijn geld, tja, dat is gewoon weg. Uithuilen en opnieuw beginnen. En vooral niet zwelgen in de ellende."