×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joseph Fiennes speelt Michael Jackson

Joseph Fiennes speelt Michael Jackson
27.01.2016 -

De Britse acteur Joseph Fiennes kruipt in de huid van Michael Jackson, meldt The Guardian. De King Of Pop is het onderwerp van een nieuwe film over een autoritje die hij in 2001 naar verluidt ondernam met Marlon Brando en Elizabeth Taylor.


Het blad Vanity Fair schreef in 2011 over de trip van het trio, dat in 2001 van New York naar Ohio zou zijn gereden omdat het vluchtverkeer plat lag na de aanslagen van 11 september. Jackson zou Taylor en Brando hebben uitgenodigd voor zijn concert in New York en na afloop wilden ze alledrie terug naar Californië. "Ze zijn tot Ohio gekomen, in een auto die ze zelf bestuurden", vertelde een voormalig werknemer van Jackson aan het blad. Een assistent van Taylor ontkende later dat de actrice deelnam aan de trip.

Fiennes is bekend van onder meer de film Shakespeare In Love. Elizabeth Taylor wordt gespeeld door Stockard Channing (Grease) en Marlon Brando door Brian Cox (Troy).