José Hoebee

José Hoebee blij dat ze 2020 achter zich kan laten

José Hoebee is blij dat er een nieuw jaar is aangebroken en ze 2020 achter zich kan laten. Het was in een aantal opzichten ’n rampjaar voor de zangeres, die moest stoppen met Luv’ omdat ze kampte met gezondheidsproblemen.

De voormalige Luv’-zangeres kampte lang met gezondheidsklachten en een burn-out na het overlijden van haar man Will in 2012, maar wil nu graag positief vooruitkijken. ‘Ik heb zin in het nieuwe jaar. Een nieuw begin met nieuwe kansen. Ik wil een gezonder jaar hebben, hopelijk kan dat in 2021 geregeld worden. Het zou ook leuk zijn als we straks weer gezellig een terrasje mogen pakken, dat corona onderhand wel klaar is’, vertelt José aan Weekend.

Niet terug naar Hilversum

De afgelopen periode is ze regelmatig met vrienden uit de buurt eropuit geweest. ‘Zo wandel ik twee tot drie keer in de week met mijn hondje in de bossen samen met een heel goede vriend’, aldus de zangeres. ‘Ik vermaak me prima hier in Brabant, ik zou absoluut niet terug willen naar Hilversum. Ik ben daar mijn beste vriend verloren, die ik kende vanaf mijn vijftiende uit Best en die in hetzelfde gebouw woonde, en ook is mijn allerbeste vriendin er over­leden. Voor mij is er dus geen enkele reden om terug te keren naar het Gooi.’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen