×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jos Verstappen wordt weer vader

24.03.2014 -

Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen wordt weer vader. Zijn vrouw Kelly is namelijk in verwachting, zo vertelt hij.


Nadat hij eind 2013 trouwde met zijn vriendin Kelly is ze nu in verwachting. Dat vertelde Jos in De Telegraaf. Hij en Kelly hebben overigens een bewogen tijd achter de rug. In 2012 zat Verstappen een paar weken in de cel nadat hij met een auto op zijn toenmalige ex-vriendin en inmiddels echtgenote inreed.
Jos gaf later toe toen in een moeilijke periode van zijn leven te zitten. Inmiddels gaat het weer prima tussen de twee en kijken ze uit naar de komst van hun kindje.
Uit een eerdere relatie heeft Jos twee kinderen, namelijk zoon Max en dochter Victoria. Max probeert in de voetsporen van zijn vader te treden en hoopt ooit Formule 1 te rijden. Dit jaar neemt hij voor het eerst deel aan wedstrijden in de Formule 3.