×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jort Kelder eet kattenvlees

Jort Kelder eet kattenvlees
17.05.2019 -

Jort Kelder, die al bijna dertig jaar geen vlees eet, is in de fout gegaan. Hij heeft kattenvoer naar binnen gewerkt. Dat heeft de presentator bekendgemaakt in een bericht op Twitter.


Jort Kelder begint zijn bericht met excuses aan Marianne Thieme omdat hij weer vlees heeft gegeten. Uit het bericht wordt duidelijk dat het eten van nat kattenvoer niet geheel vrijwillig was. Hij had een weddenschap verloren van de juryvoorzitter van de Packaging Awards, de prijzen voor de beste en mooiste verpakkingen.

‘ Zo’n zakje kattenvlees openen zonder knoeien, mij lukt het nooit. Hem wel. En zo lepelde ik het menu ‘con trota e tacchino’ van mijn kat Harry naar binnen,’ schrijft Kelder, die niet bepaald heeft genoten van zijn kleffe hap van forel en kalkoen. Hij sluit zijn bericht af met een ‘jek!’