×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joost Prinsen is z’n vrouw kwijt

Joost Prinsen is z’n vrouw kwijt
23.07.2014 -

’Ik ben mijn vrouw kwijt. Na eenenveertig jaar huwelijk.’ Deze dramatische mededeling komt van Joost Prinsen, de presentator van de quiz Met Het Mes Op Tafel.


Joost doet de bekentenis in zijn eigen wekelijkse column in het Noordhollands Dagblad. Hij voegt er echter gelijk aan toe: ’Ze is niet dood, ze is er niet vandoor met een ander, ze woont nog steeds thuis. Maar ik ben haar kwijt.’
Nadat Joost en zijn vrouw vrienden te logeren hadden waarvan de vrouw een wizard bleek te zijn op de smartphone, is de vrouw van Joost nu ook compleet verslaafd. ’Ze weet nu of het waait in Tandjongpriok. En wanneer het precies kwart over drie is in Montevideo.’
De gaste was ook laaiend enthousiast over het spelletje Candy Crush. ’May she rot in hell,’ verzucht Joost. Hij ergert zich dat zijn vrouw niet meer aanspreekbaar is. Het ergst vindt hij het als haar mobieltje overgaat en dat bijvoorbeeld niet één van hun dochters blijkt te zijn. ’Dan meldt meneer Candy Crush dat er weer één of ander tijdslimiet ingaat.’ Met een welgemeend ’Vader maakt zich zorgen’ eindigt hij zijn column dan ook.