×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joost Prinsen: ik ben zo gezond als een vis

5.09.2015 -

"Ik ben helemaal niet ziek. Ik ben zo gezond als een vis.'' Dat zei acteur en presentator Joost Prinsen zaterdag in een reactie op berichten in de media dat hij ziek zou zijn.


Omroepbaas Jan Slagter van Omroep MAX zei in De Telegraaf dat Prinsen ziek is en daarom definitief niet terugkomt als presentator van Met het mes op tafel. "Ik begrijp niet dat hij zegt dat ik ziek ben. Ik ben in geen tijden ziek geweest en nu ook niet'', aldus de 73-jarige Prinsen. "Maandag ga ik repeteren voor een serie van veertig theatervoorstellingen. Het zou heel vervelend zijn als mensen denken dat ik ziek ben.''

Wel klopt het volgens Prinsen dat hij komend seizoen niet Met het mes op tafel gaat presenteren. Maar over 2017 is volgens de acteur nog niets concreets afgesproken.