Placeholder

Jon van Eerd woedend op man Marijke Helwegen

Geen goed woord heeft Jon van Eerd over voor Harry, de echtgenoot van Marijke Helwegen. Tijdens de première van My Fair Lady gisteravond in Koninklijk Theater Carré, zat Harrie tot tweemaal toe uiterst hinderlijk te bellen. ‘Of ik kwaad ben? Ja, ik ben pisnijdig.’

Jon richt zich op Facebook rechtstreeks tot Marijke Helwegen:’Beste mevrouw Marijke Helwegen, zou u alstublieft uw man Harry willen vragen de volgende keer het fatsoen te hebben de zaal te verlaten als hij moet telefoneren! Misschien was het verschrikkelijke belangrijk, maar het 2e (!) telefoontje tijdens welke uw man hardop de persoon aan de andere kant van de lijn bedankte dat 'het dan allemaal in orde was, en fijn, en bedankt, en jazeker, ja hoor bedankt…' brak mijn klomp en die van menig ander in de zaal!

Meneer en mevrouw Helwegen, er werd een voorstelling gespeeld! Een première nog wel! Het was onbetamelijk en beledigend voor de mensen die hun krent uit staan te kakken op het toneel. En na afloop heb ik geen enkele verontschuldigende blik kunnen waarnemen.

Kwaad? Ja, ik ben pisnijdig over dit onbeschofte gedrag!’