×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joëlle Witschge met neefje Henny Huisman

19.11.2017 -

Joëlle Witschge is na de recente breuk met Waylon weer onder de pannen. De dochter van oud-voetballer Richard Witschge heeft sinds kort een relatie van Sander Huisman, lid van het dj-collectief Kris Kross Amsterdam en neefje van Henny Huisman.


Witschge viert op dit moment vakantie op Bali met onder anderen haar kersverse vriend en zijn dj-maatjes, zo blijkt uit foto's op social media.

 

Baí Baí Bali!

Een bericht gedeeld door Joëlle Witschge (@joellewitschge) op

Joëlle zette in september een punt achter haar knipperlichtrelatie met zanger Waylon. Die is inmiddels gelukkig met zangeres Bibi Breijman.

Samen met haar vader was het model twee maanden geleden te zien in Expeditie Robinson. Richard en Joëlle waren het eerste vader-dochter duo dat meedeed aan het survivalprogramma.