×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joëlle Witschge gaat trouwen!

Joëlle Witschge gaat trouwen!
10.11.2018 -

Joëlle Witschge is door haar vriend Dave Bulthuis ten huwelijk gevraagd! De voetballer ging op Joëlles vervroegde verjaardagsfeestje op zijn knieën.


Op Instagram maakt ze haar verloving middels een foto bekend. 'I said YES! Wauw wat een bijzondere avond.. Dan vier je vervroegd je 27ste verjaardag met al je geliefden en dan gaat je grootste liefde gewoon op z’n knieën! Lieve Dave, sinds jij weer in mijn leven bent gaat alles met een schuine lijn omhoog, jij maakt mij zo gelukkig. Elke dag met jou is een feestje! Ik hou van jou', aldus Joëlle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Contact: paul@paulhills.com (@joellewitschge) op

Eind oktober maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje samen. En nu, vlak voor Joëlles 27e verjaardag, zijn ze verloofd!