×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joke Bruijs verplaatst gala voor Feyenoord

6.04.2017 -

Joke Bruijs heeft besloten haar galaconcert naar 25 juni te verplaatsen, omdat Feyenoord kampioen in de eredivisie kan worden.


"Op 7 mei zou ik mijn 65-jarige verjaardag én mijn 50-jarige jubileum in het vak vieren. Maar omdat Feyenoord dat weekend kampioen kan worden, verdient dat alle aandacht'', liet de rasechte Rotterdamse donderdag weten.

"Uiteraard had ik me erg verheugd op het galaconcert op 7 mei, toch vind ik een feestje op de Coolsingel het wachten waard. Ik ga er natuurlijk van uit dat het goed komt met de jongens.”

Bruijs gaat haar carrière groots vieren met een big band galaconcert in De Doelen in Rotterdam. Gerard Cox maar ook Jan Kooijman zal zijn opwachting maken, samen met andere gasten uit binnen- en buitenland.