×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joke Bruijs nodigt Feyenoord uit voor concert

9.05.2017 -

Joke Bruijs is een echte Rotterdamse en dat wil ze weten ook. Vandaar dat ze de hele selectie van Feyenoord heeft uitgenodigd voor haar galaconcert. Dat maakte de zangeres bekend tijdens de presentatie van haar cd Young at heart.


Oud-Feyenoordspeler Willem van Hanegem reikte het eerste exemplaar uit aan ´The First Lady of Rotterdam´. Joke nodigde toen spontaan de spelers van Feyenoord uit voor haar concert dat op 25 juni in de Maasstad plaatsvindt. Gevierd wordt dan dat Joke vijftig jaar in het vak zit.

Feyenoord kon afgelopen zondag kampioen worden, maar de ploeg verloor van stadgenoot Excelsior. Joke hoopt vurig dat komende zondag het kampioenschap wel kan worden gevierd. “Het leven moet gevierd worden”, stelt de zangeres. “Als onze jongens onverhoopt niet winnen dan verdienen we een borrel, als we wel winnen dan vieren we samen het Rotterdamse feestje van de eeuw op 25 juni.”