×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joke Bruijs is Gerard Cox nooit zat

7.10.2013 -

Joke Bruijs en Gerard Cox kunnen het nog altijd prima met elkaar vinden. "Gerard en ik zijn elkaar nooit zat", zegt de 61-jarige actrice.


Joke en Gerard spelen samen in het toneelstuk Alles Went Behalve Een Vent. Zondag was de première in het Luxor Theater in Rotterdam. "Met een andere man had ik dit stuk, dat gaat over een man en een vrouw op leeftijd die in de herfst van hun huwelijk en hun leven zijn beland, niet kunnen doen."
Cox en Bruijs waren eerder getrouwd en werkten bijna 20 jaar samen. "Ik voelde meteen dat dit iets voor Gerard en mij was. Als hij nee had gezegd, had ik het ook niet gedaan. Gerard en ik hebben aan een blik genoeg. We kunnen droog en nat met elkaar schuren, zeggen ze hier in Rotterdam, " vertelt ze in een dagblad
Haar ex-man is ook erg positief over hun nieuwe avontuur. "Om dit samen met Joke te kunnen doen, is voor ons allebei een feestje", zegt Cox (73). "En volgens mij is dat te zien ook."