×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Johnny Depp niet in volgende Pirates-film’

‘Johnny Depp niet in volgende Pirates-film’
26.10.2018 -

Als de zesde film in de Pirates of the Caribbean-reeks er daadwerkelijk komt, is dat zonder Johnny Depp. Dat lijkt de scriptschrijver van de eerste film uit de franchise te bevestigen aan Daily Mail.


De krant suggereert in een interview met deze Stuart Beattie dat Depp niet zal terugkeren, waarop de scenarist knikt en zegt: 'Ik vind dat hij het geweldig heeft gedaan. Hij heeft zich dat personage duidelijk eigen gemaakt, het is waar hij het meest bekend om is. Ik denk dat hij vooral herinnerd zal worden als Jack Sparrow. Het is de enige rol die hij vijf keer op zich heeft genomen.'

Eerder deze week lekte uit dat studio Disney de mogelijkheden van een zesde Pirates of the Caribbean onderzoekt. De eerste vijf films uit de reeks brachten in totaal ruim 4,5 miljard dollar op. Het was de eerste franchise waarvan meer dan één film door de miljardgrens ging; zowel Dead Man's Chest (2006) als On Stranger Tides (2011) harkten dat bedrag binnen.