×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Johnny Depp heeft nieuwe vriendin en trouwplannen’

‘Johnny Depp heeft nieuwe vriendin en trouwplannen’
25.04.2019 -

Johnny Depp heeft al bijna een jaar een relatie. De acteur is zelfs zo verliefd op de Russische danseres Polina dat de twee van plan zijn binnenkort te trouwen, zeggen ingewijden. Ook zou het koppel al samenwonen.


De 55-jarige Depp zou Polina vorig jaar hebben ontmoet op een feestje. ‘Ze wist niet wie hij was toen hij op haar afstapte’, vertelt een ingewijde aan Daily Mail. De vonk is gelijk overgeslagen. ‘Ze is heel lief en zorgzaam en erg getalenteerd.’ De acteur is van plan snel naar Rusland te reizen om de ouders van zijn vriendin te ontmoeten.

Tot 2017 was de acteur getrouwd met actrice Amber Heard. Met haar is Depp in een hevige juridische strijd verwikkeld. Heard beschuldigt hem ervan haar te hebben mishandeld. De acteur ontkent dit en klaagde haar aan wegens smaad.