×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol voelt zich weer kind

12.10.2017 -

Het is een goed jaar voor Johnny de Mol. Eerst werd bekend dat hij en zijn vriendin Anouk in het huwelijksbootje gaan stappen. En vlak na deze bekendmaking, is de vriendin van Johnny ook nog eens in verwachting. De presentator kan zijn geluk niet op.


'Verlies nooit je innerlijke kind! #Genietvanhetleven #Beetjestoutisnietfout #Kinderenzijndebaas,' schrijft hij bij de foto waarop hij duidelijk zijn innerlijke kind heeft ontdekt.

Misschien komt deze plotselinge ontwikkeling wel doordat Johnny net weet dat hij voor het eerst vader wordt. Wat is er dan heerlijker om alvast lekker in de rol van het kind te kruipen?

 

 

Never lose your inner child! #celebratelife #beetjestoutisnietfout #kinderenzijndebaas #maakereenfeestjevan #helpelkaar #steunelkaar

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op