×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol terug naar SBS6

Johnny de Mol terug naar SBS6
5.03.2018 -

Johnny de Mol keert in de zomer terug naar SBS6, waar hij een driejarig contract heeft getekend. Sinds 2013 werkte Johnny de Mol voor RTL.


Bij SBS6 gaat Johnny de Mol jaarlijks meerdere en uiteenlopende programma’s presenteren zoals een grote studioshow, een muziekprogramma en een nieuwe variant op het thema van Johnny’s programma SynDROOM. Met dit programma won hij in 2015 de Gouden Televizier-Ring.

Johnny’s overstap naar het tv-bedrijf van zijn vader betekent ook de comeback van het programma Waar is de Mol?, dat van 2008 tot en met 2013 te zien was bij Veronica en SBS6.

John de Mol haalde zijn zoon naar SBS6.

Het wordt in meerdere opzichten een spannend jaar voor Johnny. De presentator en zijn verloofde verwachten dit jaar hun eerste kindje. 'We kijken er enorm naar uit. Ja, we gaan ook nog trouwen maar eerst de baby deze zomer. En dan aan het einde van dit jaar trouwen,' vertelde de presentator vanavond in Shownieuws.

Johnny met zijn verloofde Anouk.

“Ik heb hele fijne jaren bij RTL 4 achter de rug en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen”, zegt Johnny, die bij RTL onder meer Holland’s Got Talent, Superkids en Johnny Into The Wild presenteerde. Hij neemt later dit jaar afscheid van RTL met de nieuwe vrijdagavondshow The Talent Project, een nieuwe talentenjacht die hij samen met Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert.

Johnny de Mol: 'Bij de SBS-zenders ben ik mijn carrière als presentator begonnen. Ik vind het fantastisch om nu samen te mogen werken met mijn vader. De kans kwam voorbij om terug te komen en een aantal prachtige projecten op te pakken, en die grijp ik graag met beide handen aan.'

Johnny heeft al één gast gestrikt voor Waar Is De Mol bij SBS6: André Hazes.

In 2013 en 2015 won Johnny de Mol de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste presentator.