×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol stapt over naar SBS6 vanwege vader John

Johnny de Mol stapt over naar SBS6 vanwege vader John
28.08.2018 -

Johnny de Mol is overgestapt van RTL4 naar SBS6 vanwege zijn vader, Talpa-baas John de Mol. Als zijn vader niet de eigenaar van de zender was geweest, was hij bij RTL gebleven.


'De voorwaarden zijn hetzelfde. Ik kan bij SBS6 dezelfde programma's maken als bij RTL. Ik ben RTL ook zeer dankbaar voor wat ik heb kunnen maken. Dat kan bij SBS ook, maar ik stap vooral over omdat het mooi is om met die ouwe te kunnen werken', zei Johnny over zijn overstap in het programma Linda's Zomerweek van zijn tante Linda.

Johnny de Mol heeft een driejarig contract getekend bij SBS6. Hij werkte sinds 2013 voor RTL. Bij SBS6 gaat hij uiteenlopende programma’s presenteren zoals een studioshow, een muziekprogramma en een nieuwe variant van SynDROOM waarmee hij in 2015 de Gouden Televizier-Ring won. Johnny’s overstap betekent ook de comeback van Waar is de Mol?.