×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol opnieuw vader geworden!

Johnny de Mol opnieuw vader geworden!
24.12.2019 -

Gezinsuitbreiding voor Johnny de Mol! De presentator en zijn vrouw Anouk zijn de trotse ouders geworden van een zoon.


Op Instagram maakt de presentator het nieuws wereldkundig. ‘Welkom Fender. 23-12-2019. Papa en mama maken het goed! Papa moest even bijkomen. 😉 Fijne Kerst allemaal’, schrijft hij bij een kiekje met zijn pasgeboren zoontje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Welkom Fender 23-12-2019. Mama en de baby maken het goed! Papa moest even bijkomen 😉 Fijne Kerst allemaal 🙏🎄💙💫 #fender #merrychristmas

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Johnny maakte Anouks zwangerschap begin juni bekend via een tekening van Kiki, het dochtertje van Anouk uit een eerdere relatie. ‘Kiki kan niet wachten …… en wij natuurlijk ook niet ❤️👶’, liet hij destijds weten. Het koppel werd vorig jaar in april de trotse ouders van Johnny junior, hun eerste kindje samen.

Ook interessant:

Aran Bade in het huwelijksbootje gestapt

Dit vindt moeder Bridget van relatie met de veel jongere André

Waarom Tjitske Reidinga nog steeds niet samenwoont