Placeholder

Johnny de Mol nieuwe presentator Holland’s Got Talent

Johnny de Mol is de nieuwe presentator van Holland's Got Talent. "Ik heb vorig jaar met Superkids al even kunnen ruiken aan het studiowerk", zegt Johnny. "Het is heel tof dat ze mij hiervoor vragen en er vertrouwen in hebben", reageert Johnny.

Dat heeft de presentator bekendgemaakt bij RTL Boulevard.

De Mol volgt presentator Robert ten Brink op. "Ik ga er wel mijn eigen draai aan geven, maar het is natuurlijk geweldig wat hij heeft gedaan." Ten Brink reageert ook bij Boulevard. "Het is heel dubbel. Aan de ene kant ben ik blij dat ik het vijf jaar lang met heel veel plezier heb gemaakt en aan de andere kant kwamen er twee dingen samen: het programma heeft verfrissing nodig en ik zit tot de zomer helemaal vol", legt Robert uit.

"Het feit dat Johnny het gaat doen, doet mij heel veel goed. Ik denk dat hij dit heel goed kan. Hij is empathisch genoeg om dit te kunnen. Het programma gaat om verhalen, die verhalen moet je losweken. Ik denk dat Johnny in zijn andere programma's wel heeft bewezen dat hij dit heel goed kan. Het komt recht uit mijn hart, want ik ben al jaren fan van hem."