×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol heeft plannen met zijn moeder

Johnny de Mol heeft plannen met zijn moeder
11.02.2019 -

Het lijkt erop dat Johnny de Mol een aantal plannen heeft met zijn moeder Willeke Alberti. Dat liet de zangeres maandagochtend doorschemeren op NPO Radio 1.


Willeke vertelde dat ze het het komende jaar iets rustiger aan wil doen. ‘Aan stoppen denk ik nog niet, nee, maar ik ga wel wat minder doen het aankomende jaar. Dan hoop ik naar de 75 te gaan’, aldus de 74-jarige zangeres.

‘Mijn zoon Johnny heeft wel een aantal plannen die we gaan doen. Ik laat het allemaal maar aan hem over en zijn manager. Dan ben ik in goede handen.’

Maandagavond staat Willeke op de planken in het Circustheater in Scheveningen. Daar brengt ze een ode aan haar vader en zingt ze haar mooiste liedjes.

Foto: Reni van Maren