×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol dolgelukkig met babynieuws

8.10.2017 -

Aanstaande vader Johnny de Mol is in de wolken en heeft iedereen bedankt voor de felicitaties. De acteur en presentator maakte zaterdag bekend dat zijn verloofde Anouk van Schie zwanger is van hun eerste kindje.


Op Instagram plaatste hij zondag vanuit zijn bed een foto: 'Wat een heerlijke zondag! Dank voor alle lieve felicitaties en mooie berichtjes, doet ons heel goed', schrijft hij erbij. 'Ben er echt door geraakt.. door alles natuurlijk! Intens gelukkig.. kijk misschien niet zo blij maar van binnen loop ik te stuiteren'.

Ook het blijde nieuws deelde hij via Instagram met de wereld. Op de betreffende foto staan drie paar schoenen: eentje van Johnny, een van zijn verloofde Anouk, een van Anouks dochtertje uit een eerdere relatie en een vraagteken met het jaartal 2018 erbij vermeld. 'Je bent zo welkom en wij zijn intens gelukkig! Mooier dan dit wordt het niet!', aldus Johnny.