×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Williams klaar met programma

5.09.2017 -

John Williams is helemaal klaar met zijn nieuwe programma 'SOS, mijn vakantie is een hel'. De presentator met smetvrees heeft genoeg smerige hotelkamers, appartementen en vakantiehuizen gezien: 'Hier blijft het bij'.


'Ik kan met recht zeggen dat dit programma me heeft gesloopt', verteld John in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. 'Een tweede seizoen ga ik niet doen.'

De presentator had het, gezien zijn afkeer van alles wat vies is, extreem zwaar tijdens de opnames in populaire vakantieoorden: 'Als je al die gore dingen tegenkomt en moet aanpakken in hotelkamers bijvoorbeeld, dat is dan in mijn situatie extra zwaar,' legt hij uit.

John bedankte aanvankelijk voor 'SOS, mijn vakantie is een hel': 'In eerste instantie heb ik dit programma geweigerd. Ze hebben me echt moeten overhalen er alsnog aan te beginnen.'

Het programma is vanaf vanavond te zien op RTL 5.