×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Travolta herdenkt overleden zoon

John Travolta herdenkt overleden zoon
14.04.2019 -

Voor John Travolta was het zaterdag een moeilijke dag. Zijn overleden zoon Jett zou namelijk 27 jaar zijn geworden. De acteur stond op Instagram stil bij deze verdrietige dag.


De 65-jarige Travolta deelde een foto van een schilderij van Jett dat een fan had gemaakt. ‘Fijne verjaardag, mijn zoon. Ik houd van jou’, schreef de acteur erbij. Ook zijn vrouw Kelly Preston bracht een eerbetoon aan hun in 2009 overleden zoon. ‘Gefeliciteerd Jett, mijn liefje’, schreef ze bij drie kiekjes van de jongen.

Jett overleed op 16-jarige leeftijd tijdens een vakantie op de Bahama’s aan de gevolgen van een beroerte. De jongen leed al jaren aan de ziekte van Kawasaki, een zeldzame ziekte waarbij de bloedvaten door het hele lichaam ontsteken. Travolta en Preston, die sinds 1991 getrouwd zijn, hebben nog twee kinderen: Ella Bleu (19) en Benjamin (8).