×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Travolta en Kirstie Alley weer samen

24.07.2013 -

John Travolta maakt een comeback op televisie. Hij is binnenkort te zien als gastacteur in de nieuwe komedie-serie van zijn voormalige televisievrouw Kirstie Alley.


Het duo werd in de jaren 80 bekend als het koppel Mollie en James in de komedie Look Who's Talking. Travolta kan niet wachten om weer met zijn 'ex-vrouw' samen te werken in de serie Kirstie, meldt E! Online. "Het is fantastisch om omringd te worden door mensen die je zo respecteert, zowel professioneel als persoonlijk", liet hij weten.
Ook Alley stak haar enthousiasme niet onder stoelen of banken. "John Travolta is te zien in onze nieuwe show KIRSTIE!!!!!", twitterde ze. "ZOOOOO veel zin om samen te werken!!!" Alley speelt niet alleen de hoofdrol, ze is ook een van de producenten van de serie.
In Kirstie draait het allemaal om een Broadwayster. Haar wereldje komt op z'n kop te staan als het kind dat ze opgaf na de geboorte, in haar leven terugkomt. Als ze John Travolta ontmoet op het toneel, bloeit er een romance op.