×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Stamos met billen bloot op verjaardag

21.08.2017 -

John Stamos koos zaterdag voor zijn 54e verjaardag een eenvoudige outfit: geen. De Full House-acteur plaatste op Instagram een foto van zichzelf in zijn blote billen onder een buitendouche. De foto volgde op een jeugdfoto met een onderschrift van Stamos over ouder worden.


"Ik heb geleerd mijn oordelen en kritieken soms voor me te houden, proactief het positieve op te zoeken en het belangrijkste: me te blijven verwonderen", schreef Stamos onder de foto van hemzelf als kind. "Dat ik voorzichtig struikelend zo ver ben gekomen in het leven is een wonder", aldus de acteur. Even later volgde de foto van de naakte Stamos: "Bedankt voor alle felicitaties en ik wens jullie veel liefde toe", las het onderschrift.

De acteercarrière van Stamos zit weer in de lift, nadat hij samen met de originele cast van de comedyserie Full House een vervolg, genaamd Fuller House, maakte voor Netflix. Ook maakte streamingdienst Hulu bekend de originele familieserie uit de jaren negentig per september aan te bieden aan gebruikers.

 

 

#54 and clean. Thanks for the birthday wishes!

Een bericht gedeeld door John Stamos (@johnstamos) op