John Stamos gewoon in remake Full House

Ondanks opname in afkickkliniek John Stamos zit nog steeds in de afkickkliniek waar hij zich onlangs liet opnemen. Een bron verklapt dat de acteur de kliniek heeft uitgekozen omdat hij tussendoor weg kan voor de opnames van Fuller House, een vervolg op de populaire serie Full House.

"De kliniek heeft hem beloofd dat hij aan zijn verplichtingen voor Fuller House kan voldoen, net als aan een paar andere grote projecten waar hij aan werkt", verklapt een bron aan RadarOnline. De ingewijde vertelt ook dat John al jaren een drankprobleem heeft. "Godzijdank heeft hij nu ingegrepen."
Stamos werd in juni opgepakt voor rijden onder invloed. Bijna onmiddellijk daarna liet hij zich opnemen in de kliniek. Dat John dit zelf deed, kan volgens de insider nog in zijn voordeel werken. "Het kan helpen als zijn straf voor het rijden met drank op wordt vastgesteld."
De bron vertelt overigens ook dat John het goed maakt in de kliniek. "Hij heeft veel liefde om zich heen. Zijn familie, vrienden en collega's zijn er allemaal voor hem."