×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Stamos (54) wordt vader

13.12.2017 -

John Stamos (54) wordt vader. Zijn verloofde Caitlin McHugh is in verwachting van hun eerste kind, onthult de Fuller House-acteur aan People.


John Stamos zegt dat hij en zijn aanstaande echtgenote een kinderwens hebben en dat alles op zijn plaats viel. 'We hebben dezelfde normen en waarden, dus dat klikt goed. We zeiden tegen elkaar: 'Misschien moeten we een gezin stichten'', zegt de acteur.

John en de 31-jarige Caitlin hebben sinds vorig jaar een relatie. Hij vroeg haar afgelopen najaar ten huwelijk in Disneyland. Ze was toen al zwanger, blijkt nu. Stamos vond het daarom een goed moment op zijn knieën te gaan en ook haar ouders toestemming te vragen.

Caitlin: 'De gezichtsuitdrukking van John toen hij hoorde dat we in verwachting zijn, was kostelijk. Het was de uitdrukking van een man die dolgraag een gezin wilde stichten, maar niet zeker wist of het ooit nog zou gebeuren. En nu is het zover'.

Het geslacht van hun kindje houden de aanstaande ouders voorlopig nog voor zich.