×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Ewbank: ‘Het gaat goed met Vivian’

John Ewbank: ‘Het gaat goed met Vivian’
5.10.2019 -

Ook voor John Ewbank was het schrikken toen hij hoorde van de hartstilstand die zijn ex-vrouw Vivian Reijs trof. Gelukkig kon de voormalig presentatrice worden gereanimeerd en houdt ze er niets aan over.


‘Het gaat naar omstandigheden goed,’ vertelt John, die samen met Vivian dochter Day kreeg, aan Shownieuws. ‘Het is natuurlijk even schrikken en ook voor Day, maar die pakt het goed op. Nu is het gewoon even door een molen heen maar in principe is ze prima.’

Woensdag onthulde Vivian op Instagram dat ze er bijna niet meer was geweest. ‘De schrik zit er even behoorlijk in, zowel voor mijn omgeving, als voor mij. Want het voelt zo onwerkelijk, het lijkt alsof het niet over mij gaat’, schreef ze op Instagram.