×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Ewbank: ‘Gordon is slachtoffer van zijn eigen fantasie’

27.02.2018 -

John Ewbank heeft afstand genomen van de onthulling die Gordon in zijn biografie doet. De liedjesschrijver laat aan Shownieuws weten zich te distantiëren van de 'onsmakelijke onwaarheden' in het nog te verschijnen boek.


Gordon beweert dat hij en Ewbank jaren geleden porno keken en daarbij masturbeerden. 'Ik denk dat John oud en wijs genoeg is om dat echt volledig te pareren. Het is niet zo dat we aan elkaar hebben gezeten', zei de entertainer gisteravond in Jinek.

'Hij is als altijd het slachtoffer. Deze keer van zijn eigen fantasie', reageerde Ewbank, schrijver van Gordons hit Kon Ik Nog Maar Even Bij Je Zijn.

Gordon verwacht dat zijn biografie, die morgen verschijnt, nog wel meer los zal maken. Hij verwacht veel commotie, vertelde hij in een interview met BuzzE. 'Het is zoals het is, dit is de waarheid', stelt Gordon. 'Ik ben open, oprecht en eerlijk. Ik lieg niet en wil niet liegen'.