×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johanna ter Steege opnieuw in de prijzen

3.08.2015 -

De Nederlandse speelfilm Lilet Never Happened met actrice Johanna ter Steege in een hoofdrol heeft weer een prijs in de wacht gesleept. Op het Sydney Festival of World Cinema in Australië won het drama de prijs voor beste film.


Eerder won Lilet, dat voor 30.000 euro werd gemaakt, al vijf grote prijzen in de Verenigde Staten. De totale prijzenteller voor de film staat nu op zeventien beeldjes. Hiermee is het een van de meest onderscheiden Nederlandse producties van de afgelopen jaren.

Lilet Never Happened vertelt het verhaal van een kinderprostituee die probeert te overleven in de straten van Manilla. Johanna ter Steege speelt een sociaal werkster die alles op alles zet om Lilet uit de seksindustrie te redden. Het succes van de film is opmerkelijk, want het project van regisseur Jacco Groen werd in Nederland door alle film- en tv-fondsen afgewezen en is uiteindelijk met eigen geld toch gedraaid.