×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johan Derksen in ziekenhuis na val van trap

Johan Derksen in ziekenhuis na val van trap
3.04.2019 -

Johan Derksen ligt in het ziekenhuis met een hersenschudding en moet de komende uitzendingen van Veronica Inside missen. Hij is thuis van de trap gevallen en brak daarbij ook zijn arm en heeft breuken in het gezicht.


Dit maakte presentator Wilfred Genee woensdag bekend in de radioversie van Veronica Inside. Volgens zijn collega was Johan op weg naar het toilet, maar greep hij mis bij de toiletdeur. ‘Hij is volledig op zijn gezicht naar beneden gestuiterd. Hij heeft zijn arm gebroken en zijn hele gezicht ligt in gruzelementen. Hij is lange tijd buiten westen geweest, maar op een gegeven moment is hij bijgekomen’, vertelde Genee.

De analist van Veronica Inside is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. ‘Hij ligt nu te rusten en is niet aanspreekbaar. Hij is er slecht aan toe’, zei Genee. ‘Het belangrijkste is dat Johan er weer bovenop komt. Het was wel even schrikken. Het is enorm heftig, maar hij is er gelukkig nog.’

Nooit eerder miste Derksen een uitzending van Veronica Inside, Voetbal Inside of Voetbal International. Jan Boskamp vervangt Derksen in de uitzending van komende vrijdagavond, direct na de interland van de Oranje leeuwinnen tegen Mexico.