×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joey Ferre toegevoegd aan cast GTST

27.08.2018 -

Joey Ferre maakt komend seizoen zijn intrede in Goede tijden, slechte tijden. De musicalacteur, vooral bekend van Saturday Night Fever, Grease en The Full Monty, kruipt in de huid van de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez, kondigt RTL aan. Het personage zorgt volgens de zender 'vanaf het eerste moment voor spanning, romantiek en actie'.


Joey deelt het nieuws zelf via sociale media. 'De tijd van onbezorgdheid is voorbij', schrijft hij op Instagram, verwijzend naar de leader van de populaire soap. 'Vanaf 3 september ben ik een nieuwe inwoner van Meerdijk! Eindelijk mag ik dit leuke nieuws met jullie delen.'

GTST krijgt in het 29e seizoen meer nieuwe gezichten. Zo is Dorian Bindels te zien als rechercheur Daan Stern en speelt Roel Dirven de rol van Flo Wagenaar. Het personage van Rover Dekker wordt overgenomen door Floris Bosma. Die rol zorgde eerder voor de doorbraak van Buddy Vedder. Hij verliet de serie vorig jaar. Dit weekeinde werd ook bekend dat Joke Bruijs komend seizoen terugkeert in GTST.