Jody: ‘Ik had drugsverleden anders moeten brengen’

Jody Bernal was de laatste tijd in verschillende interviews open over zijn drugsverleden. Terugblikkend in het AD komt de zanger tot de conclusie dat hij een en ander misschien anders had moeten brengen. "Niet iedereen in de familie wist het."

Jody zei in het RTL-programma Back To The Zeros dat hij na het succes van Que Sí, Que No dagelijks drugs gebruikte. "Je kon mij van de grond rapen. Als je zeven dagen per week alleen maar alcohol drinkt en drugs gebruikt en dat is een gewoonte geworden, dan moet je op een gegeven moment wel voor je toekomst gaan vechten.”

In het AD zegt Jody dat het gesprek met presentator John Williams minder oppervlakkig was dan hij dacht. "Meestal gaan de interviews over het plotselinge succes van Que Sí, Que No. Ik was er totaal niet op voorbereid, anders had ik het wel anders gebracht.”

Hoewel Jody schrok van zijn openheid, ‘lucht het wel op’. “Nu weet iedereen het. Althans, ik weet niet of iemand ooit echt zal weten wat zich afspeelde. Ik denk ook dat ik dat beter voor mezelf kan houden nu.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen