×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jody Bernal openhartig over relatie: ‘We gaan door zware periode’

Jody Bernal openhartig over relatie: ‘We gaan door zware periode’
9.11.2018 -

Niet alleen tijdens de opnames van Expeditie Robinson had Jody Bernal het regelmatig moeilijk. Ook thuis in Almere gaat het op dit moment bepaald niet van een leien dakje. ’Ik doe weinig en we hebben twee kleine kinderen. Dan kan het thuis weleens flink botsen’, bekent de zanger.


Sinds Jody Bernal (36) een tweede dochtertje heeft gekregen, is het behoorlijk aanpoten thuis. Maar door zijn drukke agenda komt de zorg voor Olivia en Poppy vooral neer op de schouders van zijn vrouw Melissa. Dat zorgt volgens de dj voor de nodige bonje thuis. 'De jongste is drie maanden, we zitten nu in een heel zware periode en dat merk je wel aan de relatie. Ik ben weinig thuis en daarover bots ik af en toe met Melissa', vertelt Jody.

De zanger bekent dat hij zijn grote liefde vaak aan haar lot overlaat. 'Ja, ze staat er meestal alleen voor omdat ik vaak ‘s nachts weg ben en vervolgens overdag helemaal niks waard. Daarnaast wil ik ook af en toe tijd voor mezelf. Even een avond met vrienden op stap en lekker relaxen. Ik heb dat nodig, maar zij natuurlijk ook. Alleen is dat wat moeilijker, want ze geeft borstvoeding. We proberen dat wel in te passen. Het vervelende is dan alleen dat je vervolgens te weinig samen dingen doet.'

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 45 ligt nu in de winkel.