×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jochem Myjer moet optredens afzeggen

25.09.2013 -

Jochem Myjer heeft zijn optreden van woensdagavond in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag afgezegd. De cabaretier is ziek. "Mijn lichaam haakt helaas volledig af vandaag", laat hij via zijn facebookpagina weten.


Jochem is geveld door buikgriep met koorts. "Sorry, sorry, sorry! Ik haal de voorstelling van vandaag in op 26 oktober." Hij noemt het afzeggen van een show 'de grootste nederlaag die er is'. "Ik vind het vreselijk om de fans, die al twee jaar deze kaarten hebben, teleur te stellen."

De komiek verwacht dat hij de optredens van zijn tournee Even geduld AUB! die de komende tijd op het programma staan, waarvan donderdag, vrijdag en zaterdag eveneens in Den Haag, gewoon kan doen. "Door de hele dag op bed te liggen en te slapen ga ik ervan uit dat de rest van de dagen wel lukken."