Jochem Myjer is ziek

Jochem Myjer moet zijn fans in Apeldoorn helaas teleurstellen. De komiek is ziek en zegt daarom zijn shows van vandaag en donderdag af. Dat heeft hij laten weten via zijn Facebookpagina.

"Mijn stem klinkt als Darth Vader, in mijn neus zit meer slijm dan een Trol, maar het meest vervelende is dat ik ook nog koorts heb. Die drie dingen zorgen ervoor dat ik niet in staat ben om een voorstelling neer te zetten op het gewenste niveau", aldus Jochem.
De cabaretier begrijpt dat zijn fans hier van balen. "Neem van mij aan dat ik hier nog meer van baal. Maar soms laat een lichaam je volledig in steek." Jochem stelt zijn gasten wel gerust. "Natuurlijk haal ik deze shows in", aldus Myjer. Dit zal gebeuren op 3, 4 of 5 maart 2015. "Helaas kan ik het niet eerder inhalen", schrijft hij.
De voorstellingen die op zaterdag 26 en zondag 27 april op het programma staan, gaan vooralsnog wel door. "Ik baal er als een stekker van en ga zo efficiënt mogelijk uitzieken zodat ik zaterdag en zondag wel kan spelen", besluit Jochem.


 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen