×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jochem Myjer gaat Vroege Vogels presenteren

19.06.2018 -

Jochem Myjer kruipt op zondag 24 juni achter de microfoon van het radioprogramma Vroege Vogels. Dan presenteert hij samen met Menno Bentveld het 40-jarig jubileum van het natuurprogramma bij BNNVARA op NPO Radio 1.


Myjer, die biologie studeerde, droomde al langer van het presenteren van Vroege Vogels. Hij is behalve komiek een groot vogelliefhebber.

In de jubileumuitzending zal vooral naar de toekomst gekeken worden. Zo zal Jochem onder meer interviews houden over trekvogels, weidevogels en duurzaamheid in de sportvisserij. Bijzondere gast is ook actrice Lies Visschedijk. Zij gaat als verslaggever op pad om een onderwerp over insecten te maken. Verder is er aandacht voor de bonte vliegenvanger, klimaatverandering en de komst van de goudjakhals naar Nederland. Freek Vonk en Dolf Jansen lezen een column voor.