×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joan Collins vlucht uit brandende woning

Joan Collins vlucht uit brandende woning
14.04.2019 -

Joan Collins had zaterdag de schrik van haar leven toen er brand uitbrak in haar appartement in Londen. De 85-jarige actrice moest ook worden behandeld vanwege rookinhalatie, maar maakt het goed. Dat laat Joan zondag weten op Twitter.


De actrice bedankt de brandweer en haar echtgenoot Percy Gibson voor hun ‘heldhaftige optreden’. Percy hield met een brandblusser de vlammen onder controle tot tien brandweermannen arriveerde. Vervolgens verliet het koppel hun huis en werden ze opgewacht door een ambulance, waar ze gelijk behandeld werden. Ook het ambulancepersoneel en de politie krijgen een pluim van Joan.

Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. Een woordvoerder van de brandweer bevestigt aan de BBC dat ze geen ‘verdachte omstandigheden’ zien. Door de brand liep enkel de woning van Joan en Percy deels schade op.