‘J.Lo smeekte om naaktfoto’s’

Jennifer Lopez wordt voor de rechter gesleept door een man die claimt dat hij door de zangeres is misleid. Lopez zou hem om naaktfoto's hebben gevraagd, maar het bewijsmateriaal laat volgens TMZ een heel ander verhaal zien.

Rodrigo Ruiz beweert dat hij in 2008 enkele bizarre brieven van de 44-jarige diva heeft gekregen. Daardoor dacht de man dat voor hem een loopbaan in de muziekwereld én een romance met Lopez was weggelegd. Toen daar niks van terechtkwam, werd Ruiz depressief. TMZ mocht een paar brieven bekijken.

'Ik wilde je gewoon laten weten dat ik me je inderdaad herinner en dat ik interesse in je heb', valt te lezen in een van de korte brieven. 'Ik ben van plan om mijn echtgenoot te verlaten. Maar daar kan ik nu nog maar weinig over zeggen, dus laat ik het hierbij. Stuur me alsjeblieft foto's van jezelf, met én zonder kleren.'

Nieuw vriendje

Een van de daarop volgende brieven is zo mogelijk nóg vreemder. 'Jennifer Lopez hier. Zoals je weet is het al een poosje geleden sinds mijn laatste brief. Het is je misschien opgevallen dat ik een nieuw vriendje heb, wat betekent dat jij lang zal moeten wachten en je erbij neer moet leggen dat ik het met hem doe.'

Ruiz gelooft echt dat Lopez hem de brieven heeft gestuurd en wil een schadevergoeding van 10.000 dollar, maar uit politiedocumenten zou blijken dat een 53-jarige vrouw uit Los Angeles erachter zit. TMZ belde haar op en kreeg een slap verhaal over fanmail te horen. De artieste zelf doet de aanklacht af als onzin.