×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

J.Lo houdt nog steeds van Drake

13.02.2017 -

De romance tussen Jennifer Lopez en Drake mag dan voorbij zijn, de zangeres houdt nog steeds van hem. Op de rode loper bij de Grammy's stak ze de loftrompet over haar voormalige vlam.


'Ik hou van Drake. Hij is zo briljant, getalenteerd en geweldig', zei Jennifer in gesprek met Ryan Seacrest. Toen de presentator aanhaalde dat ze met elkaar de studio in zijn gedoken en er wellicht wat 'vonken' waren overgesprongen, reageerde de zangeres met een lichtelijk zenuwachtig lachje. 'Ja, absoluut. We hebben een mooie tijd samen gehad. Hij is geweldig. Ik voel zo veel liefde voor hem.'

Vorige week werd duidelijk dat de relatie tussen Jennifer en Drake voorbij is. Volgens diverse Amerikaanse media was de liefde een beetje bekoeld geraakt vanwege hun drukke werkschema's. De zanger en zangeres zouden zo’n twee maanden samen zijn geweest.